Hoe toon ik in de Family Tree Builder, de achternamen die op Spaanse wijze samengesteld zijn?

Het is een Spaanse traditie om de achternamen van kinderen te combineren door het eerste deel van de achternaam van de vader aan het eerste deel van de achternaam van de moeder te koppelen. Om dit juist weer te geven in uw stamboom, kunt u het volgende doen:

1. Open de Family Tree Builder.

2. Klik in de werkbalk bovenaan op 'Extra' en kies dan voor 'Opties' in het drop-down menu.

3. Klik op 'Namen' aan de linkerzijde en selecteer bij de optie 'Gebruik de Spaanse traditie bij de keuze van de achternaam van de....' de waarde 'Ja'. Kies op 'OK' om de aanpassing op te slaan.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9c226f3.PNG