Hoe verwijder ik een notitie uit mijn Family Tree Builder stamboom?

Om in Family Tree Builder een notitie te verwijderen, dient u de volgende stappen te nemen:

1. Open uw stamboom in de Family Tree Builder.

2. Zoek de gepaste persoon in de stamboom waar u de notitie wilt verwijderen.

3. Klik op de 'Bewerken' knop en kies 'Details bewerken'.

4. Klik op het tabblad 'Notities'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6779c3.PNG

De reeds toegevoegde notities zijn nu te zien. Met de pijltjestoets kiest u de betreffende notitie en met de 'Aantekening verwijderen' knop wordt de notitie verwijderd.