Hoe kan ik duplicaten in mijn Family Tree Builder stamboom samenvoegen?

Voor het rechtzetten van een dubbel toegevoegde persoon neemt u hiervoor de volgende stappen:

1. Sorteer de personenlijst op voornaam (klik hiervoor op de veldnaam 'Voornaam').

Description: Click to view photo in full size

2. Kies de persoonskaart met de minst ingevulde gegevens en kopieer de nota's, foto's, etc. Verwijder daarna deze persoonskaart door op bewerken te klikken, waarna u 'persoon' kiest en dan 'Persoon verwijderen'.

3. Ga nu naar de andere persoonskaart en kies de 'Aanhechten' optie om haar of hem te binden aan alle personen die losgekoppeld werden van de verwijderde kaart.

Hierover vindt u meer in: Hoe kan ik bestaande personen in mijn stamboom in de Family Tree Builder verbinden of loskoppelen?