Hoe kan ik duplicaten in mijn Family Tree Builder stamboom vinden?

De Family Tree Builder software beschikt over een 'Zoeken naar dubbele personen' functie. Deze controleert de stamboom op dubbel ingegeven personen. U kunt als volgt gebruik maken van deze functie:

1. Open de Family Tree Builder en uw stamboom.

2. Klik op 'Extra' in de bovenste menubalk en kies voor 'Zoeken naar dubbele personen'. Uw stamboom wordt gecontroleerd waarna u hem kunt verbeteren.

Om duplicaten samen te voegen kijk op de volgende link: Hoe kan ik duplicaten in mijn Family Tree Builder stamboom samenvoegen?