Hoe voeg ik een tweeling toe in mijn Family Tree Builder stamboom?

Om tweelingen in uw stamboom toe te voegen via de Family Tree Builder, moet u een 'Tweeling Feit' aan beide personen toevoegen. U kunt dit als volgt doen:

1. Open de Family Tree Builder en uw stamboom.

2. Zoek de persoon waaraan u het feit moet toevoegen.

3. Klik op 'Bewerken' op de persoonskaart en kies 'Details  bewerken'  (ofwel dubbelklikken op de persoonskaart).

4. Klik op het tabblad 'Feiten' in het detailvenster en daarna op 'Nieuw Feit'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

5. Selecteer 'Alle feiten' en kies op het lijstje 'Tweeling' en klik op OK.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML574a0b.PNG

6. Vul de datum, plaats en beschrijving in. Daarna op 'OK' drukken om op te slaan.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML588ec8.PNG

7. Doe hetzelfde voor de andere persoon van het tweelingspaar.