Hoe kan ik een feit toevoegen aan mijn Family Tree Builder stamboom?

Om een feit aan uw Family Tree Builder stamboom toe te voegen, dient u onderstaande stappen op te volgen:

1. Open uw stamboom in de Family Tree Builder.

2. Zoek de gepaste persoon in de stamboom voor wie u een feit wilt bewerken.

3. Klik op de 'Bewerken' knop en kies dan 'Details bewerken'.

4. Klik op het tabblad 'Feiten' en klik dan op 'Nieuw feit'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

5. Selecteer links 'Categorie van feit selecteren' en daarna het feitentype rechts. Klik Daarna op 'OK'. Let op: Indien u het gepaste feitentype niet vindt, kan u een aangepast feit bijmaken door hem toe te voegen in het veld 'of voer een aangepast type in'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d40d47.PNG

6. Voeg nu de details (datum, plaats, foto, notities) van het feit toe en klik opnieuw op 'OK' om op te slaan.