Hoe kan ik in de Family Tree Builder een feit bewerken?

Als u een feit wilt bewerken in uw Family Tree Builder stamboom, dan dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Open uw stamboom in Family Tree Builder.

2. Zoek de gepaste persoon in de stamboom voor wie u een feit wilt bewerken.

3. Klik op de 'Bewerken' knop en kies dan 'Details bewerken'.

4. In het details bewerken venster klikt u op het tabblad 'Feiten' en krijgt u een feitenlijst van deze persoon.

5. Kies een feit van de lijst en klik op 'Feit bewerken' knop.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8e31f60.PNG

6. Bewerk een of meerdere velden en klik op 'OK' om het op te slaan.

Bewerkt u uw stamboom online kijk dan op de volgende link: Hoe kan ik in mijn online stamboom een feit bewerken?