Hoe kan ik in de Family Tree Builder een nieuw project creëren?

Om een nieuw stamboom project te creëren in de Family Tree Builder doet u het volgende:

1. Klik op 'Bestand' in het hoofdmenu en daarna op 'Nieuw project'.

2. Geef uw nieuw project een naam en klik daarna op 'Volgende'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML76b5b9.PNG

3. Vink het vakje aan als u wilt dat het project automatisch gesynchroniseerd wordt met een van uw familie sites en kies de gepaste site op de keuzelijst. Klik op 'Volgende'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML780f1f.PNG

4. In het volgende venster kiest u de hoofdtaal voor uw nieuw project en kies zonodig ook een secundaire taal . Klik op 'Volgende'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML7868c2.PNG

5. Klik nu op 'Voltooien' waarna u met het nieuwe project aan de slag kunt.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML798769.PNG