Hoe kan ik een aangepast feit toevoegen aan mijn stamboom?

Bij het toevoegen van een feit bij een persoon in de Family Tree Builder stamboom, moet u het type feit selecteren uit een lijst. Vindt u het gewenste type feit niet terug op de lijst dan kunt u uw eigen, aangepaste type toevoegen.

Het is zeer eenvoudig om een aangepast feit toe te voegen. U kunt dit als volgt doen:

1. Zoek eerst in de stamboom de gepaste persoon waarbij u een feit wilt toevoegen.

2. Klik op de 'Bewerken' knop op de persoonsfiche en kies voor 'Details bewerken'.

3. Klik op het 'Feiten' tabblad van het venster 'Details bewerken' en klik dan op de 'Nieuwe Feit' knop.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

4. In het veld 'Of voer een aangepast type in' kunt u een unieke naam aan het feit geven waarna u op 'OK' klikt.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9e23288.PNG

5. Nu het aangepaste feit bestaat kunt u de details zoals datum, plaats en omschrijving toevoegen waarna u op 'OK' klikt.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9e33bbb.PNG

6. Vanaf nu is dit aangepaste feit bruikbaar voor eender welk persoon in de Family Tree Builder stamboom. Het feit komt nu voor op de keuzelijst van soorten feiten.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9e3a98b.PNG