Hoe voeg ik familieleden toe aan mijn stamboom in de Family Tree Builder?

Om familieleden toe te voegen aan uw stamboom in de Family Tree Builder, kunt u een van volgende opties gebruiken:

1.     Gebruik de ‘Persoon toevoegen’ optie in de linkerbovenhoek van de stamboom.

2.     Klik op een lege persoonskaart boven of onder een persoon om ouders (boven) of kinderen (onder) toe te voegen.

3.     Klik op de ‘Zoon toevoegen’ optie of de ‘Dochter toevoegen’ knop in de grijze relatiebalk tussen de ouders en de kinderen.

4.     Klik op ‘Bewerken’ of klik met de rechter muisknop op de persoonskaart en selecteer ‘Ouders’, ‘Huwelijkspartners’ of ‘Kinderen’ om deze personen toe te voegen.

Als u uw stamboom bouwt in de online familie site op MyHeritage.com, dan kunt u de instructies op de volgende link vinden: Hoe voeg ik familieleden aan mijn online stamboom toe?