Stamboom

Hoe kan ik twee stambomen samenvoegen?

Alleen door gebruik te maken van de Family Tree Builder software kunt u twee stamboomprojecten samenvoegen. Desalniettemin raden we u af om twee grote

Hoe kan ik mijn stamboom printen op één bladzijde?

Op dit moment is het niet mogelijk om een speciale tak te kiezen die een hele stamboom in één diagram kan maken. Er zijn 2 opties die alleen

Hoe kan ik bestaande personen in mijn stamboom in de Family Tree Builder verbinden of loskoppelen?

Als u een online stamboom heeft, klik dan op de volgende link voor instructies: Hoe kan ik bestaande personen in mijn online stamboom verbinden of

Hoe exporteer ik een GEDCOM vanuit de Family Tree Builder?

U kunt eenvoudig een GEDCOM bestand exporteren van uw stamboom in de Family Tree Builder. Om dit te doen dient u de onderstaande stappen op te volgen: 1.

Hoe importeer ik een GEDCOM bestand naar de Family Tree Builder?

U kunt eenvoudig een GEDCOM bestand van uw stamboom naar de Family Tree Builder software importeren. Let op: Dit zal automatisch een nieuw project voor u

Hoe kan ik meer dan één partner toevoegen in mijn stamboom in de Family Tree Builder?

Om een andere partner in de stamboom in de Family Tree Builder toe te voegen, dan kunt u de volgende stappen nemen: 1. Open de Family Tree Builder en uw

Hoe kan ik stiefkinderen toevoegen aan mijn stamboom in de Family Tree Builder?

In de Family Tree Builder zijn kinderen verbonden met een man-vrouw familiegroep. Dat betekent dat wanneer er een nieuwe echtgenoot van een van de

Hoe exporteer ik specifieke takken van mijn stamboom in Family Tree Builder?

Indien u wenst een specifieke tak van uw stamboom te exporteren, raden we u aan om uw stamboom na te lopen en eerst de gepaste tak te kiezen. Dit zal u

Hoe verwijder ik een persoon uit de Family Tree Builder?

Om een persoon te verwijderen in uw stamboom in de Family Tree Builder, kunt u de onderstaande stappen opvolgen: 1.     Open uw

Hoe voeg ik een echtscheiding toe aan mijn stamboom in de Family Tree Builder?

Echtscheidingen, net als huwelijken, geboorten, sterfgevallen en andere gebeurtenissen, worden als levensfeiten in de stamboom weergegeven. Om een

Hoe kan ik (huwelijks)partners aanhechten of losmaken in de Family Tree Builder?

(Huwelijks)partner aanhechten: Met deze optie kunt u een (huwelijks)partner relatie tussen personen creëren welke reeds in de stamboom staan.

Hoe kan ik kinderen aanhechten of losmaken in de Family Tree Builder?

Hier kunt u een aantal voorbeelden vinden waar het nodig is om kinderen aan te hechten of los te maken zonder ze te moeten toevoegen of verwijderen in de

Hoe voeg ik familieleden toe aan mijn stamboom in de Family Tree Builder?

Om familieleden toe te voegen aan uw stamboom in de Family Tree Builder, kunt u een van volgende opties gebruiken: 1.     Gebruik de

Hoe kan ik foto’s uit een diagram verwijderen?

Wanneer u een diagram maakt met Family Tree Builder software: Klik op de Opties knop” boven de diagramweergave. In het scherm dat wordt geopend kan

Waar kan ik notities vinden voor personen op mijn familie site?

Wanneer u een Family Tree Builder project gesynchroniseerd heeft met notities in de stamboom dan vindt u deze terug op de profielpagina van de betreffende

Hoe kan ik duplicaten in mijn Family Tree Builder stamboom samenvoegen?

Voor het rechtzetten van een dubbel toegevoegde persoon neemt u hiervoor de volgende stappen: 1. Sorteer de personenlijst op voornaam (klik hiervoor op de

Hoe kan ik in mijn Family Tree Builder stamboom de vertrekpersoon veranderen?

Om de vertrekpersoon in uw Family Tree Builder stamboom te bepalen, dient u de volgende stappen te ondernemen: 1. Open de Family Tree Builder en uw

Kan ik v.Chr. (Voor Christus) datums toevoegen in de familiestamboom?

U kan handmatig v.Chr. datums in uw familiestamboom invoeren zowel in Family Tree Builder als op uw familiesite online, zoals in de voorbeelden hieronder.

Hoe kan ik de volgorde van echtgenotes wijzigen in Family Tree Builder?

De eerste echtgenote die u toevoegt in de stamboom wordt beschouwd als de “primaire echtgenote” en wordt standaard weergegeven.   Wanneer

Hoe verwijder ik een notitie uit mijn Family Tree Builder stamboom?

Om in Family Tree Builder een notitie te verwijderen, dient u de volgende stappen te nemen: 1. Open uw stamboom in de Family Tree Builder. 2. Zoek de

Hoe voeg ik een tweeling toe in mijn Family Tree Builder stamboom?

Om tweelingen in uw stamboom toe te voegen via de Family Tree Builder, moet u een 'Tweeling Feit' aan beide personen toevoegen. U kunt dit als

Hoe kan ik een feit toevoegen aan mijn Family Tree Builder stamboom?

Om een feit aan uw Family Tree Builder stamboom toe te voegen, dient u onderstaande stappen op te volgen:  1. Open uw stamboom in de Family Tree

Hoe kan ik de gegevens van een persoon in de Family Tree Builder bewerken?

Om in Family Tree Builder iemand zijn details te bewerken klikt u op 'Bewerken' op de persoonskaart en kies daarna 'Details bewerken'. U

Kan mijn Family Tree Builder stamboom online bewerkt worden?

Vanaf de Family Tree Builder versie 7.0 of hoger dient u, om een met de Family Tree Builder gemaakte stamboom online te kunnen bewerken, deze minstens

Hoe kan ik ouders aanhechten of losmaken in de Family Tree Builder?

Hieronder ziet u enkele voorbeelden waar het nodig is om ouders aan te hechten of los te maken zonder ze te hoeven toevoegen of verwijderen. ·

Hoe kan ik het formaat van data wijzigen in mijn stamboom?

Wanneer u uw stamboom bewerkt met de Family Tree Builder software, doe dan a.u.b. het volgende:   1.Open uw stamboom in Family Tree Builder.   2.

Hoe kan ik de volgorde van kinderen volgens hun geboortedatum regelen in Family Tree Builder?

Kinderen worden in de familiestamboom gerangschikt op geboortedatum (wanneer je geboortedata in de stamboom invoert). In de gevallen dat er geen

Hoe kan ik een bijnaam toevoegen in mijn stamboom in Family Tree Builder?

1.Open je familiestamboom on de Family Tree Builder software.   2.Zoek de persoon op aan wie je een bijnaam wil toevoegen.   3.Klik op de knop

Wat moet ik doen om weer te geven dat ik mijn achternaam heb veranderd?

In overeenstemming met genealogische “regels” moet u mensen vermelden met hun geboortenaam. Wanneer een persoon zijn naam heeft veranderd,

Hoe kan ik adoptiekinderen toevoegen in de Family Tree Builder?

Er kunnen verschillende gevallen voorkomen wanneer u kinderen als adoptie- of stiefkinderen zou willen toevoegen in uw stamboom: ·

Waar kan ik bronvermeldingen vinden voor personen op mijn familie site?

Wanneer u een Family Tree Builder project gesynchroniseerd heeft met bronvermeldingen in de stamboom dan vindt u deze terug op de profielpagina van de

Hoe toon ik in de Family Tree Builder, de achternamen die op Spaanse wijze samengesteld zijn?

Het is een Spaanse traditie om de achternamen van kinderen te combineren door het eerste deel van de achternaam van de vader aan het eerste deel van de

Hoe kan ik duplicaten in mijn Family Tree Builder stamboom vinden?

De Family Tree Builder software beschikt over een 'Zoeken naar dubbele personen' functie. Deze controleert de stamboom op dubbel ingegeven

Hoe verander ik de manier waarop de achternaam van een vrouw getoond wordt in de Family Tree Builder?

In uw stamboom kan de achternaam van vrouwen op verschillende manieren getoond worden. Om de manier waarop een vrouw haar achternaam getoond wordt te

Hoe kan ik in de Family Tree Builder een feit bewerken?

Als u een feit wilt bewerken in uw Family Tree Builder stamboom, dan dient u de volgende stappen te ondernemen: 1. Open uw stamboom in Family Tree Builder.

Hoe kan ik in de Family Tree Builder een nieuw project creëren?

Om een nieuw stamboom project te creëren in de Family Tree Builder doet u het volgende: 1. Klik op 'Bestand' in het hoofdmenu en daarna op

Hoe kan ik een aangepast feit toevoegen aan mijn stamboom?

Bij het toevoegen van een feit bij een persoon in de Family Tree Builder stamboom, moet u het type feit selecteren uit een lijst. Vindt u het gewenste