Hoe wijzig ik een projectnaam in Family Tree Builder?

Om de projectnaam van uw stamboom in de Family Tree Builder te wijzigen, dient u de onderstaande stappen te nemen.

1. Open de Family Tree Builder software.

2. Klik op 'Bestand' in de werkbalk bovenaan en klik daarna op 'Project sluiten' in het drop-down menu. Om de naam van een project te kunnen wijzigen moet u het eerst sluiten. Alleen het project wordt gesloten, het programma blijft open.

3. Klik wederom op 'Bestand' en klik dan op 'Projecten beheren' in het drop-down menu.

4.  In het nieuwe venster krijgt u een lijst van alle door u met Family Tree Builder aangemaakte projecten te zien.

5. Klik op het project dat u wilt hernoemen.

6. Klik op 'Hernoemen' rechts op het scherm.

7. Klik op 'Klaar' om af te ronden.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML106ccf26.PNG