Hoe kan ik in de Family Tree Builder een stamboom verwijderen?

Om in de Family Tree Builder een stamboom te verwijderen, dient u de onderstaande stappen op te volgen:

1. Open de Family Tree Builder software.

2. Klik op 'Bestand' in de werkbalk bovenaan en klik daarna op 'Project sluiten' in het drop-down menu. Om een project te kunnen verwijderen moet u het eerst sluiten. Alleen het project wordt gesloten, het programma blijft open.

3. Klik wederom op 'Bestand' en klik dan op 'Projecten beheren' in het drop-down menu.

4.  In het nieuwe venster krijgt u een lijst van alle door u met Family Tree Builder aangemaakte projecten te zien.

5. Kies het te verwijderen project door op zijn naam te klikken.

6. Klik rechts op het scherm op de 'Verwijderen' knop.

7. Om te eindigen klik op 'Voltooien'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML106c2d1e.PNG

Voor instructies om op uw familie site een stamboom te verwijderen, kijk dan op de volgende link: Hoe verwijder ik mijn stamboom van mijn familie site?