Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site?

Wanneer u uw stamboom synchroniseert met uw online familie site kunt u, naast het delen van uw stamboom met familieleden, te allen tijde een online back-up van uw stamboom herstellen. Daarom raden we aan om regelmatig de meest recente versie van uw stamboom te synchroniseren.

Als u uw stamboom van de online familie site wilt herstellen, kunt u de onderstaande stappen volgen:

1.     Open de Family Tree Builder software.

Let op: Als uw computer is gecrasht dient u eerst de Family Tree Builder software op uw computer te installeren. U kunt op de volgende link klikken om dit te doen: Family Tree Builder.

2.     Klik op ‘Bestand’ in de werkbalk bovenaan en klik op ‘Project herstellen’ in het drop-down menu.

3.     In het scherm dat opent, klik op ‘Van een online familiesite’ en klik vervolgens op ‘Volgende’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6771066.PNG

4.     Het volgende scherm laat alle stambomen zien die u heeft. Kies de stamboom die u wilt herstellen en klik op ‘Download nu’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML677ee84.PNG

5.     Als uw stamboom foto’s bevat die aan de persoonskaarten zijn getagged, dan zullen deze automatisch worden overgezet.

U kunt de foto’s ook handmatig herstellen van de online familie site. Om dit te doen, klik eerst op het Foto-icoon en klik vervolgens op ‘Foto’s’ in de werkbalk. In het drop-down menu, klik op ‘Herstel foto’s van de familiesite’.

Dat is alles! Uw online stamboom dient nu in de Family Tree Builder software te staan.