Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom veilig verplaatsen van de ene computer naar de andere?

Wilt u uw Family Tree Builder project van de ene computer naar de andere verplaatsen, kies dan uit één van de twee opties hier onder.

Zorg er eerst voor dat u de Family Tree Builder software op uw nieuwe computer geïnstalleerd heeft. Voor verdere instructies klikt u op de link: Hoe download en installeer ik de Family Tree Builder?

1. Download uw stamboom vanaf uw online site naar de nieuwe computer.

Heeft u uw boom gesynchroniseerd met de site, en de versie op de site is de meest recente versie, dan kunt u uw project eenvoudig downloaden vanaf de online familie site naar de Family Tree Builder op uw nieuwe computer. Lees het volgende artikel voor gedetailleerde instructies: Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site?

2. Sla het bestand van uw project op in de Family Tree Builder.

U kunt uw project opslaan als een kopie en deze daarna op CD of ieder ander verwisselbaar medium zetten om hem over te zetten naar een andere computer. Voor gedetailleerde instructies leest u het volgende artikel: Hoe kan ik een back-up maken van mijn Family Tree Builder project?