Herstellen/Back-up

Hoe kan ik mijn stamboom herstellen in de Family Tree Builder?

Om uw stamboom te herstellen in de Family Tree Builder zijn er twee opties. U kunt de stamboom zowel vanaf uw computer als vanaf uw familie site

Hoe kan ik een back-up maken van mijn Family Tree Builder project?

De Family Tree Builder maakt automatisch een back-up van uw project telkens als er aangegeven wordt dat dit nodig is, zoals wanneer u een aanzienlijke

Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom veilig verplaatsen van de ene computer naar de andere?

Wilt u uw Family Tree Builder project van de ene computer naar de andere verplaatsen, kies dan uit één van de twee opties hier onder.

Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site?

Wanneer u uw stamboom synchroniseert met uw online familie site kunt u, naast het delen van uw stamboom met familieleden, te allen tijde een online back-

Wat moet ik doen als ik mijn Family Tree Builder stambomen niet kan vinden?

Wanneer u een nieuwe versie van de Family Tree Builder software installeert, zal het programma automatisch het stamboombestand herkennen en vinden waar u