Herstellen/Back-up

Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom veilig verplaatsen van de ene computer naar de andere?

Wilt u uw Family Tree Builder project van de ene computer naar de andere verplaatsen, kies dan uit één van de twee opties hier onder.

Hoe kan ik een back-up maken van mijn Family Tree Builder project?

De Family Tree Builder maakt automatisch een back-up van uw project telkens als er aangegeven wordt dat dit nodig is, zoals wanneer u een aanzienlijke

Hoe kan ik mijn stamboom herstellen in de Family Tree Builder?

Om uw stamboom te herstellen in de Family Tree Builder zijn er twee opties. U kunt de stamboom zowel vanaf uw computer als vanaf uw familie site

Wat moet ik doen als ik mijn Family Tree Builder stambomen niet kan vinden?

Wanneer u een nieuwe versie van de Family Tree Builder software installeert, zal het programma automatisch het stamboombestand herkennen en vinden waar u

Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site?

Wanneer u uw stamboom synchroniseert met uw online familie site kunt u, naast het delen van uw stamboom met familieleden, te allen tijde een online back-