Wat is de Stamboom Samenhangcontrole in de Family Tree Builder?

De gratis Stamboom Samenhangcontrole in de Family Tree Builder, helpt u fouten op te sporen in een 40-tal gegevenscategorieën. Deze functie, die alleen door de Family Tree Builder wordt aangeboden, verbetert gegarandeerd uw stamboom. Dit hulpmiddel kunt u gebruiken door de volgende stappen te volgen:

1. Open de Family Tree Builder software en uw stamboom.

2. Klik op 'Extra' in de werkbalk bovenaan en selecteer dan 'Stamboom Samenhangcontrole' in het drop-down menu.

3. Hier kunt u alle gevonden problemen nakijken en al dan niet kiezen om ze recht te zetten of niet. Hiervoor kunt u, per lijn, rechtsonder Acties kiezen om te repareren of te negeren.

4. U kunt ook kiezen voor 'Configureren' bovenaan (links) de lijst om te kiezen welke samenhangcontroles uitgevoerd zullen worden. Het volgende venster opent zich. Hierop vinkt u de uit te voeren controles aan en kiest u voor 'OK' om uw keuze(s) op te slaan.

Description: Click to view photo in full size

Click to view photo in full size