Hoe kopieer ik informatie van één taal naar een andere taal in de Family Tree Builder?

Om de informatie van één taal naar een andere taal te kopiëren in de Family Tree Builder dient u de volgende stappen uit te voeren:

1.     Open de Family Tree Builder software en uw project.

2.     Klik op ‘Extra’ in de werkbalk bovenaan en klik dan op ‘Talen’ in het drop-down menu.

3.     Klik met de rechtermuisknop ergens op het grijze vak in het venster dat opkomt. Klik vervolgens op de optie ‘Beheer gegevens in andere talen’.

Een nieuw venster zal openen, waar u kunt zien welke talen u gebruikt in de Family Tree Builder en hoeveel items u in elke taal heeft.

4.     Klik op de eerste taal die u ziet in de lijst en klik dan op ‘Kopieer’.

5.     Selecteer, onder het kopje ‘Kopiëren van’, de eerste taal in de lijst. Selecteer de tweede taal onder het kopje ‘Kopiëren naar’. Klik dan op ‘Kopieer’ onderaan het venster.

6.     U zult gevraagd worden of u een back-up wilt maken van het project. Klik dan op ‘Ja’.

7.     Een venster met de bevestiging zal opkomen. Klik op ‘OK’.

8.     U zult nu het ‘Beheer gegevens in andere talen’-scherm weer zien. Herhaal stap 4 t/m 7 voor de tweede taal.

Wanneer u deze stappen heeft doorlopen dan zult u zien dat de hoeveelheid items gelijk is in elke taal.

Om deze wijzigingen door te voeren in uw online site, hoeft u alleen nog het project te synchroniseren. Klik hiervoor op het Sync-icoon.