Functies

Hoe kan ik de screen saver in Family Tree Builder aanzetten?

Family Tree Builder kan uw foto’s in een diavoorstelling vertonen en met een attractieve screen saver mooi laten uitkomen opdat u van uw

Wat is de Stamboom Samenhangcontrole in de Family Tree Builder?

De gratis Stamboom Samenhangcontrole in de Family Tree Builder, helpt u fouten op te sporen in een 40-tal gegevenscategorieën. Deze functie, die

Hoe kopieer ik informatie van één taal naar een andere taal in de Family Tree Builder?

Om de informatie van één taal naar een andere taal te kopiëren in de Family Tree Builder dient u de volgende stappen uit te voeren:

Hoe kan ik de screensaver in het Family Tree Builder programma uitzetten?

U kan de screensaver uitzetten, volg dan deze instructies:   1.Open het Family Tree Builder programma op uw computer.   2.Klik op het “

Waarom ontbreken er in het kaartengedeelte, steden en wegen van sommige landen?

Zoals veel andere websites gebruikt Myheritage Google Maps om kaarten aan te maken. De Google Maps website (maps.google.com) toont gegevens die kunnen

Hoe kan ik tekst vinden en vervangen in mijn Family Tree Builder stamboom?

Indien u de Family Tree Builder software gebruikt kunt u, binnen bijna elk veld "zoeken/vervangen" gebruiken. Dit werkt met verschillende

Hoe voeg ik Actiepunten toe aan de Family Tree Builder?

U kunt nog uit te voeren acties (een to-do lijst), toevoegen via de Family Tree Builder en deze verbinden met mensen en plaatsen, zodat u uw onderzoek

Hoe kan ik de VertaalWizard in de Family Tree Builder gebruiken?

Met de Family Tree Builder kunt u een stamboomproject creëren in verschillende talen. Indien u dit wenst dan kunt u de VertaalWizard gebruiken om de