Hoe kan ik tweelingen invoeren op mijn online stamboom?

Nadat u een persoonskaart voor iedere tweeling in uw familistamboom hebt gemaakt, voeg dan een “Tweeling feit” toe aan ieder apart individu om de verwantschap aan te geven.

Om een feit bij iemand in uw familiestamboom toe te voegen, zoek de persoon op in de stamboom en klik op zijn/haar persoonskaart.
Dan in de “Feiten” sectie, aan de linkerkant van het scherm, klik op “Voeg Feit toe”.

In het “Voeg Nieuw Feit toe” scherm kies de optie “”Geboorte” voor zowel “Categorie” en “Type”. Type nu “Tweeling” in ht vak “Voer een feit type in”.

Klik op “OK”. U kan de naam van de tweeling invoeren in het veld van de “Omschrijving”.

Herhaal het proces voor de andere tweeling.