Hoe kan ik bij iemand een feit toevoegen op mijn online familiestamboom?

Om een feit toe te voegen in uw online familiesite, moet u het volgende doen.

1.Log in op uw familiesite en open uw familiestamboom.

2.Zoek de persoon in de stamboom op en klik op zijn /haar persoonlijke kaart.

3.Aan de linkerkant van het scherm ziet u het informatiepaneel van die persoon. Klik op de “Feit toevoegen” link in de Feiten sectie.

4.In het “Voeg Nieuw Feit toe” vak dat verschijnt selecteer (1) “Feit categorie” en (2) Feit Type of gebruik de “Voer een feit type in” pijl om te kiezen uit een lijst met vooraf vastgestelde feiten. Klik dan op “OK” om het op te slaan.

Opmerking:
Wanneer u het feit type niet kan vinden wat past bij het feit dat u wil toevoegen, maak dan en algemeen feit, door de navolgende instructies in het artikel uit te voeren: Hoe kan ik een algemeen feit toevoegen in mijn online stamboom?

Wanneer u meer informatie over het feit wil toevoegen, of een foto of een document aan het feit wil toevoegen, gebruik dan hiervoor het volgende artikel: Hoe kan ik een citaat, opmerking, of foto toevoegen aan een feit in mijn familiestamboom op mijn familiesite?