Hoe kan ik een algemeen feit toevoegen aan mijn online stamboom?

Wanneer u een feit wil toevoegen bij iemand in uw stamboom maar er is geen vooraf gedefinieerd type waarin dit past, maak dan een feit type naar eigen keuze (een algemeen feit).

Een algemeen feit toevoegen is gemakkelijk uittevoeren.

1.Log in op uw familiesite.

2.Zoek de persoon in uw stamboom waar u een feit wil toevoegen en klik op zijn/haar persoonlijke kaart.

3.Op de linkerzijde van het scherm wat het persoonlijke informatie paneel is, klikt u op de “Profiel” knop.

4.Op de profiel pagina, klik op “Bewerk profiel”, onder de profiel foto.

5.Kies “Alle feiten” aan de linkerkant van de pagina die wordt geopend.

6.Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op “Een ander feit toevoegen” knop. In het venster dat verschijnt geeft u het feit een naam in de “Of voer een feit type in” sectie.

7.Klik op “OK” om het op te slaan.