Waarom kan ik mijn online stamboom niet bewerken?

Er zijn verschillende redenen waarom u de stamboom op uw familie site niet kan bewerken:
1.U kunt de online stamboom niet bewerken omdat deze is aangemaakt in een verouderde versie van de Family Tree builder software (FTB 6.0 of ouder).

Vroegere versies van de Family Tree Builder ondersteunden enkel het publiceren van de stamboom naar de online familie site. Een gepubliceerde stamboom is alleen te lezen op MyHeritage.nl en kan niet online worden bewerkt. Een gepubliceerde stamboom kan alleen in de Family Tree Builder bewerkt worden.

Nu, vanaf de Family Tree Builder versie 8.0, hebben we de ‘publiceer’ functie aangepast naar een bidirectionele synchronisatie – een publicatie in beide richtingingen, waardoor u de stamboom ook online kunt bewerken.

Klik hier om de meest recente versie van de Family Tree Builder te downloaden. Synchroniseer de stamboom met de familie site, en u kunt deze weer bewerken.

2.Om de stamboom bewerkbaar te maken via Family Tree Builder 8, dient u de stamboom minstens eenmaal te synchroniseren met de online familie site. Als u meer informatie wenst over hoe u kunt synchroniseren, klik dan hier.

3.Als u een site manager bent, in plaats van de web beheerder (de eigenaar) van een familie site, dan is het mogelijk dat u de stamboom niet kan bewerken. Neem in dit geval contact op met de web beheerder met het verzoek om de ingestelde bevoegdheden in de familie site te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over bevoegdheden.