Hoe kan ik mezelf aan mijn stamboom associƫren?

Op MyHeritage willen we de relatie tussen een persoon die de site bekijkt en de personen in de stamboom berekenen. Maar om deze relatie correct te berekenen, is het noodzakelijk dat een site lid juist staat geassocieerd met zijn of haar persoonskaart in de stamboom.

We raden aan dat alle site leden zijn geassocieerd met de juiste persoonskaart in de stamboom, zodat we de relaties goed kunnen weergeven.

Om uzelf te associëren aan een specifieke stamboom, doe dan het volgende:

1. Meld u aan bij MyHeritage.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer 'Mijn sites' in het drop-down menu.

3. Kies de relevante familie site uit de lijst en klik er op.

4. Schuif met de muis over het tabblad 'Start' en klik op ‘Leden familiesite’.

5. Naast uw naam zult u een leeg veld zien waar u uw naam dient in te vullen om u met de juiste persoonskaart in de stamboom geassocieerd te worden.

Let op: Als u al geassocieerd bent en u wilt deze associatie corrigeren, klik dan op ‘Meer’ aan de rechterkant en klik dan op ‘Bevestig verwantschap’. U zult dan het lege veld zien.

6. Typ uw naam in het lege veld zoals deze in de stamboom staat.

7. Klik op de juiste naam die verschijnt.

8. Klik op ‘Pas toe’.