Waar kan ik al mijn stambomen op mijn familie site zien?

Omdat het mogelijk is om meer dan een stamboom te hebben op een familie site op MyHeritage is het soms nodig om van boom te wisselen. Door te klikken op het tabblad 'Stamboom' in uw familie site wordt automatisch de standaard boom getoond. De standaard boom is ofwel de eerste die u toevoegde aan uw familie site of is een andere boom die u als standaard instelde via 'Stambomen beheren'.

U kunt eenvoudig tussen stambomen wisselen, zonder naar het 'Stambomen beheren' scherm te gaan. In de weergave van de stamboom is er aan de linkerkant een drop-down menu dat u kunt gebruiken om te wisselen tussen de bomen:

Als alternatief kunt u uw muiscursor over het tabblad 'Stamboom' schuiven daarna op 'Stambomen beheren' te klikken. U wordt verwezen naar de pagina 'Stambomen beheren'. Hier ziet u een lijst van de bestaande bomen op uw familie site, wanneer deze voor het laatst bijgewerkt werden, verwissel de standaard boom optie en meer.