Wat is een GEDCOM bestand?

GEDCOM staat voor GEnealogical Data COMmunication en biedt de mogelijkheid om bestanden tussen verschillende genealogie software te kunnen uitwisselen. Een GEDCOM-bestand is het meest gebruikte formaat (wereldwijd) om stambomen te maken. Zo kunt u eenvoudig overgaan naar een ander genealogie programma van uw keuze.

Kijk hieronder om een GEDCOM bestand te importeren of exporteren in uw Family Tree Builder"

Hoe importeer ik een GEDCOM bestand naar de Family Tree Builder?

Hoe exporteer ik een GEDCOM vanuit de Family Tree Builder?

Kijk hieronder om een GEDCOM bestand te importeren of exporteren in uw online familie site.

Hoe kan ik een GEDCOM bestand uploaden naar mijn familie site op Myheritage?

Kan ik een GEDCOM bestand van mijn online stamboom exporteren?