Hoe kan ik de gehele stamboom online bekijken?

Een kleine stamboom kan in één oogopslag worden bekeken. Grotere stambomen moeten echter opgebroken worden in verschillende takken (alleen voor de weergave). Er zijn verschillende manieren om uw stamboom te bekijken als deze te groot is om op één scherm te plaatsen.

1. U kunt navigeren door gebruik te maken van het aftakking-icoon boven de persoonskaart:

2. Gebruik de glijder in de rechter bovenhoek om in- of uit te zoomen.

3. Gebruik het navigatie-hulpmiddel. Klik op '>' om dit hulpmiddel te openen.

Nu het hulpmiddel volledig tevoorschijn komt, klik en houdt de linker muisknop op het groene veld en sleep dit in de door u gewenste richting waarin u wil rondkijken in uw stamboom.