Hoe kan ik een GEDCOM bestand uploaden naar mijn familie site op Myheritage?

Als u al lid bent van MyHeritage.com en ook al een familie site en stamboom heeft, dan kunt u de volgende stappen uitvoeren om uw GEDCOM bestand te uploaden:

1. Log in op uw familie site.

2. Schuif met de muis over het tabblad 'Stamboom' en klik op 'Stambomen beheren'.

3. Browse op uw computer naar het GEDCOM bestand en upload deze.

4. Afhankelijk van de grootte van het bestand kan dit enkele minuten duren.

5. Om uw nieuwe  stamboom te zien klik op het tabblad 'Stamboom'. Bij het uploaden van een GEDCOM bestand naar uw familie site, krijgt u ook een e-mailbericht om te zeggen vanaf wanneer de stamboom kan bekeken worden. U krijgt ook de link naar de boom.

Heeft u nog geen stamboom of familie site op MyHeritage.com, dan kunt u uw GEDCOM bestand importeren tijdens het registreren.

Gebruik hiervoor de 'Stamboom importeren (GEDCOM)' op de registratiepagina en browse op uw computer naar het GEDCOM bestand om te uploaden. Vul ook uw geslacht, naam en e-mail adres in tijdens het registeren.

Na het aanklikken van 'Ga aan de slag' wordt een familie site gemaakt. Klik op het tabblad Stamboom' om deze stamboom te bekijken. Afhankelijk van de grootte van het GEDCOM bestand kan dit enkele minuten duren.