Hoe kan ik mijn stamboom in meerdere takken opsplitsen?

Alleen door gebruik te maken van de Family Tree Builder software kunt u uw stamboom in meerdere takken opsplitsen. Als u de Family Tree Builder nog niet geïnstalleerd heeft, dan kunt u het hier gratis downloaden. Neem vervolgens de onderstaande stappen:

1. Log in op uw familie site.

2. Schuif met de muis over het tabblad 'Stamboom' en klik op 'Stambomen beheren'.

3. Kies de stamboom die u wilt opsplitsen en klik op 'Uitvoeren naar GEDCOM'. Zo wordt uw stamboom op uw computer opgeslagen als een '.ged' bestandstype.

Na het dowloaden en het installeren van de Family Tree Builder kunt u dubbelklikken op het GEDCOM bestand, zodat het zich automatisch in de Family Tree Builder zal openen. Dit opent uw stamboom in de Family Tree Builder. Bekijk daarna de volgende link in verband met het afsplitsen van een tak en deze exporteren naar een GEDCOM bestand op uw computer: Hoe exporteer ik specifieke takken van mijn stamboom in Family Tree Builder?

Na het exporteren van specifieke takken van uw stamboom naar een GEDCOM bestand op uw computer, kunt u deze als een nieuw project terug zetten in de Family Tree Builder en daarna synchroniseren met uw familie site. Kijk hiervoor op de volgende links:

Hoe importeer ik een GEDCOM bestand naar de Family Tree Builder?

Hoe synchroniseer ik mijn stamboom in de Family Tree Builder met mijn online familie site?

Als alternatief kunt u het nieuwe GEDCOM bestand direct importeren op uw familiesite: Hoe kan ik een GEDCOM bestand uploaden naar mijn familie site op Myheritage?