Hoe voeg ik een nieuwe stamboom toe aan mijn familie site?

Om een nieuwe stamboom toe te voegen aan een bestaande familie site, dient u de volgende stappen te nemen:

1. Log in op uw familie site.

2. Schuif met de muis over het tabblad 'Stamboom' en klik op 'Stambomen beheren'.

3. Rechtsboven, boven de lijst van de bestaande projecten klikt u op 'Stamboom toevoegen'.

Op de volgende pagina heeft u keuze uit vier mogelijkheden om een stamboom toe te voegen:

1. Ik heb nog geen genealogie-programma - laat u toe om onze Family Tree Builder software te downloaden en uw stamboom te creëren.

2. Ik gebruik de Family Tree Builder van Myheritage.com - zegt u hoe u uw stamboom kunt synchroniseren. U kunt ook het volgende artikel bekijken: Hoe synchroniseer ik mijn stamboom in de Family Tree Builder met mijn online familie site?

3. Ik gebruik al een ander genealogie-programma - laat u toe om een GEDCOM te importeren.

4. Ik wil een online stamboom maken, zonder een genealogie-programma te gebruiken - laat u een nieuwe online stamboom opstarten die u direct online kunt bewerken.