Waar kan ik op mijn familiesite de bronnen zien, toevoegen en wijzigen?

Bij het toevoegen van een bron aan uw stamboom op de familie site of bij het synchroniseren van een stamboom met bronnen vanuit de Family Tree Builder kunt u door met de muis over het tabblad 'Stamboom' te schuiven en voor de nieuwe optie 'Bronnen' kiezen.

 

In de 'Bronnen' sectie kunt u de reeds toegevoegde bekijken of bewerken en kunt u ook nieuwe bronnen toevoegen. U kunt de bronnen sorteren per stamboom. Kies hoeveel bronnen u per pagina wilt tonen, sorteer ze per brontitel of per citaat of gebruik het zoekveld om de bron te vinden.

 

Om een bron te bewerken, plaats de cursor bovenop de gekozen bron en klik op 'Bewerken', rechts in het bronveld.

 

Let op: De bronnen kunnen online bewerkt worden indien ze aangemaakt zijn op de familie site of in de Family Tree Builder versie 7.0 .

Is uw bron via de Family Tree Builder versie 6.0 of een nog vroegere versie aangemaakt dan kan deze slechts in Family Tree Builder bewerkt worden. Lees hiervoor het volgende artikel om te leren hoe uw stamboom online te bewerken: Kan mijn Family Tree Builder stamboom online bewerkt worden?

Heeft u nog geen bronnen op uw site, ga dan in de stamboom naar de profielpagina van een persoon en voeg deze toe.  Meer uitleg vindt u op de volgende link: Hoe kan ik een bronvermelding aan een persoon in mijn online stamboom toevoegen?