Hoe kan ik een bronvermelding aan een persoon in mijn online stamboom toevoegen?

Om een bronvermelding aan een persoon in de stamboom op uw familie site toe te voegen, dient u de volgende stappen te nemen:

1. Log in op uw familie site.

2. Zoek de gepaste persoon in uw stamboom op en klik op zijn persoonskaart. In het linker paneel, klikt u op de knop 'Profiel'.

3. Klik, op de profielpagina onder de foto, op 'Profiel bewerken'.

4. Klik op de optie “Bronvermeldingen (Bewerken)” om een bronvermelding toe te voegen.

5. Klik op 'Opslaan & Sluiten' om de nieuwe bronvermelding op te slaan.