Hoe kan ik in mijn online stamboom een citaat, nota of een foto aan een feit toevoegen?

Om in de stamboom op uw familie site een citaat, nota of foto aan een feit toe te voegen, dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Log in op uw familie site.

2. Zoek de gepaste persoon op in uw stamboom en klik op zijn persoonskaart.

3. In het linker paneel, klikt u op de knop 'Profiel'.

4. Op de profielpagina onder de profielfoto klikt u op 'Profiel bewerken'.

5. Selecteer 'Alle feiten' om de feitenlijst van deze persoon te openen. Naar believen kunt u hier een nota, citaat of een foto toevoegen bij een bestaand feit, ofwel een nieuw feit toevoegen door op de 'Voeg nog een feit toe' knop onderaan op de feitenlijst te drukken.

Let op: Indien het bewerkte feitentype voorkomt op de linker lijst (bv. opleiding, beroep, enz.) zal het desbetreffende feitenveld eveneens bijgewerkt worden.