Hoe kan ik de hoofdpersoon in mijn stamboom in de online familie site aanpassen?

Standaard wordt uw stamboom geopend op de persoonskaart dat geassocieerd staat met de huidige persoon die is aangemeld (u of het lid dat de familie site bezoekt).

Om uw site leden met hun persoonskaarten in uw stamboom te associëren, lees de volgende instructies door: Hoe associeer ik een site lid aan de stamboom op mijn online familie site?

Als u deze standaard instelling wenst te veranderen, en de hoofdpersoon wenst aan te passen, volg dan de onderstaande instructies:

1. Meld u aan op uw familie site.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer de optie 'Site-instellingen':

3. Klik op de sectie 'Startpagina' en klik op het tabblad ‘Overige’ om de optie voor het veranderen van de hoofdpersoon in uw stamboom te vinden.

4. Ontvink de optie ‘Persoon en stamboom gekoppeld aan de huidige gebruiker (indien mogelijk)’. Op deze wijze zal de persoon, die de stamboom op het moment aan het bekijkt, niet worden weergegeven als de hoofdpersoon.

5. Begin in het venster ‘Een persoon kiezen’ de naam te typen van de persoon die u in de stamboom wilt instellen als de hoofdpersoon.

Selecteer de juiste persoonskaart in het drop-down venster.

Let op: Als u meer dan één stamboom heeft, is het slechts mogelijk om één ​​hoofdpersoon in één stamboom in uw familie site te kiezen.

6. Klik op 'Opslaan' om uw instellingen op te slaan.