Hoe kan ik meer dan één partner toevoegen in mijn stamboom in de online familie site?

Om een andere partner in de stamboom in uw familie site toe te voegen, dan kunt u de volgende stappen nemen:

1. Klik op de persoonskaart op het ‘+’ teken.

2. Klik op de optie 'Nog een partner toevoegen'.

3. Vul de persoonlijke gegevens van de partner in en klik op 'OK'.

Let op: Selecteer de huidige status van de relatie onder onder ‘Verwantschap’.

De nieuwe partner zal naast de andere partners worden getoond.

Let op: Als u de status van de relatie tussen de eerste partners wenst te veranderen, dan kunt u de volgende stappen nemen:

1. Klik op de persoonskaart van de eerste partner en klik daarna in het linker paneel op de optie 'Bewerken'.

2. Klik onder ‘Verwachtschap’ in het drop-down venster op de juiste optie en klik vervolgens op 'OK'.

Als u uw stamboom in de Family Tree Builder bewerkt, lees dan de volgende instructies: Hoe kan ik meer dan één partner toevoegen in mijn stamboom in de Family Tree Builder?