Hoe voer ik een echtscheiding door in mijn stamboom in mijn online familie site?

Echtscheidingen, net als huwelijken, geboorten, sterfgevallen en andere gebeurtenissen, worden als levensfeiten in de stamboom weergegeven. Om een scheiding tussen twee personen in de stamboom te laten zien, voeg een echtscheiding toe voor het echtpaar. Het toevoegen van het feit, zoals een huwelijk of een scheiding, dient bij één van de twee partners te worden toegevoegd.

Om een levensfeit toe te voegen in uw stamboom, kunt u het volgende doen:

1. Meld u aan bij uw familie site en open uw stamboom.

2. Zoek de persoon op in de stamboom en klik op de persoonskaart.

3. Klik op het potlood-icoon om wijzigingen in het profiel door te voeren.

4. In het volgende scherm kies onder ‘Verwantschap’ de optie ‘Gescheiden’ en klik op 'OK'.

De stippellijn tussen de partners laat de scheiding zien.

Als u uw stamboom in de Family Tree Builder bewerkt, lees dan de volgende instructies: Hoe voeg ik een echtscheiding toe aan mijn stamboom in de Family Tree Builder?