Waarom wordt de relatie tot mijn familieleden niet getoond op mijn familie site, als ik met de muis over hun naam schuif?

Wanneer u personen aan de stamboom toevoegt wordt de relatie met u automatisch berekend. Deze functie toont uw relatie tot de site leden en de personen in uw stamboom wanneer u met uw muis over de naam schuift, zoals in het voorbeeld hieronder:

 

Als u met uw muis over de naam schuift van het site lid of van de persoon in de stamboom en u ziet de relatie niet vermeld, dan dient u er voor te zorgen dat u het website profiel van deze persoon met de persoonskaart in de stamboom heeft geassocieerd.

Lees in de volgende link hoe u uw website profiel met de persoonskaart in de stamboom kan associëren: Hoe kan ik mezelf aan mijn stamboom associëren?

Wij raden u aan om alle site leden van de familiesite met de stamboom te associëren, zodat wij hun verwantschap met andere personen in de stamboom kunnen begrijpen. U kunt in de volgende link hier meer over lezen: Hoe associeer ik een site lid aan de stamboom op mijn online familie site?

Let op: In stambomen met minder dan of gelijk aan 5.000 personen, kunt u alle relaties zien. In stambomen met meer dan 5.000 personen, echter minder dan 17.000 personen, is de weergave van relaties beperkt:

* Voor directe voorouders / afstammelingen kunt u relaties van maximaal 20 graden zien.

* Voor niet-directe familieleden, kunt u alleen de relaties zien van personen die 2 stappen van u verwijderd zijn.