Hoe verander ik de naam van mijn online stamboom in mijn familie site?

Om de naam van uw online stamboom te wijzigen, dient u de volgende stappen te nemen.

1. Log in op uw familie site.

2. Schuif met de muis over het tabblad 'Stamboom' en klik op 'Stambomen beheren'.

3. Klik op 'Pas stamboominstellingen aan'.

4. Pas de stamboomnaam aan en klik op 'Opslaan'.

Let op: Indien u uw stamboom met de Family Tree Builder bewerkt, dan kunt u de naam niet wijzigen via uw familie site. U moet de naam dan wijzigen in de Family Tree Builder software en daarna opnieuw synchroniseren met uw familiesite. Klik hier om te zien hoe u de naam van een project in de Family Tree Builder kunt wijzigen.