Hoe kan ik een persoon uit mijn stamboom in mijn online familie site verwijderen?

Als u een persoon in een stamboom op MyHeritage.com wenst te verwijderen, kunt u het volgende doen:

1. Klik op de persoonskaart om het paneel aan de linkerkant van het scherm te openen.

2. Klik op de optie ‘Meer’ en selecteer in het drop-down menu 'Verwijder deze persoon'.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om een persoon te verwijderen, die een andere persoonskaart verbind aan de rest van de stamboom.

In dit geval dient u de persoon die u wenst te verwijderen eerst los te koppelen van de overgebleven familierelaties, zoals ouders, echtgenoten of kinderen. Vervolgens kunt u de persoon verwijderen zoals hierboven beschreven.

Om een persoon van andere personen in uw stamboom los te koppelen, lees de volgende instructies: Hoe kan ik bestaande personen in mijn online stamboom verbinden of loskoppelen?

Als u uw stamboom in de Family Tree Builder bewerkt, lees dan de volgende instructies: Hoe verwijder ik een persoon uit de Family Tree Builder?