Hoe verwijder ik mijn stamboom van mijn familie site?

Als u uw stamboom van uw familie site wenst te verwijderen, dan dient u onderstaande stappen te volgen:

1. Log in op uw familie site.

2. Schuif met de muis over het tabblad 'Stamboom' en klik op 'Stambomen beheren'.

3. Onder 'Stambomen beheren' ziet u een lijst van de bestaande stambomen, evenals de basisinformatie hieromtrent en de verschillende beheeropties. Klik op 'Verwijderen' naast de gekozen te verwijderen naam.

Waarschuwing: Als u de DNA manager bent van één of meerdere DNA bestanden in uw MyHeritage account, zal het verwijderen van een stamboom leiden to het verwijderen van alle DNA Matches gegenereerd voor deze DNA bestanden. Om deze DNA Matches terug te krijgen dient u de DNA kit opnieuw toe te wijzen. Voor verdere instructies, lees a.u.b. het volgende artikel: Hoe kan ik een DNA kit opnieuw toewijzen aan een familielid in mijn stamboom?

Wenst u een stamboom uit de Family Tree Builder verwijderen, lees dan dit artikel: Hoe kan ik in de Family Tree Builder een stamboom verwijderen?