Hoe kan ik het wachtwoord naar een familie lid sturen?

Wanneer een familie lid zijn wachtwoord is vergeten om in te loggen op MyHetritage, adviseer hem dan om een nieuw wachtwoord aan te maken voor hemzelf, gebruik hiervoor de volgende aanwijzingen:

Ga naar www.myheritage.nl , klik op “Log in” bovenaan rechts en klik dan op “Uw wachtwoord vergeten?”.

U zal dan een email ontvangen met instructies hoe u een nieuw wachtwoord kan maken.

Wanneer u hulp nodig hebt bij het wijzigen van uw wachtwoord, raadpleeg dan deze FAQ:

Wanneer u uw stamboom in Family Tree Builder maakt, dan is het noodzakelijk om daar ook uw wachtwoord te wijzigen.

Ingeval dat u in Family Tree Builder uw wachtwoord moet wijzigen, raadpleeg dan deze FAQ: