Als ik iemand tot een site manager bevorder, wat kan deze dan doen op mijn familie site?

Wanneer u een familie site aanmaakt, bent u de web beheerder. U wordt beschouwd als de maker van deze familie site en u zult altijd degene zijn die meldingen ontvangt betreft wijzigingen, updates, promoties en kortingen voor uw familie site, en u ontvang e-mails betreft Smart Matches en Record Matches. Het is mogelijk om een ​​van uw site leden te bevorderen tot een site manager, en deze te voorzien van de volgende bevoegdheden:

1. Site managers mogen de instellingen in het menu 'Site-instellingen’ (met uitzondering van de instellingen onder ‘Mijn privacy') wijzigen.

2. Zij kunnen kalender waarschuwingen uitschakelen en nieuwsbrieven verzenden naar andere site leden. Zij kunnen instellen welke gegevens andere leden van de site kunnen bekijken en documenten aan de site toevoegen. Zij kunnen tevens de naam en het URL-adres van de site veranderen.

3. Zij kunnen de 'Site-instellingen’ van de familie site controleren om te zien wat er kan worden ingesteld.

4. Zij kunnen andere familie leden van de site bevorderen tot een site manager.

Als u een groot aantal site leden hebt, kan het helpen om meer dan één site manager te kiezen, zodat uw leden meer dan één aanspreekpunt hebben als ze vragen over de familie site hebben.

Lees de volgende informatie om een ​​site lid tot een site manager te bevorderen: Kan ik iemand als toevoegen als Site Manager aan mijn familie site?

U kunt ook lezen over bevoegdheden van al uw site leden: Wat voor privileges hebben mijn site leden?