Hoe kan ik een lidmaatschapsaanvraag goedkeuren of weigeren?

Als iemand een lidmaatschap aanvraagt van uw familie site en u wilt deze goedkeuren of weigeren, kunt u de volgende instructies opvolgen:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Beweeg uw muiscursor over het tabblad ‘Start’ en selecteer 'Leden familiesite’.

Hier vindt u een lijst van alle site leden. Verder ziet u hier alle lidmaatschapsaanvragen die in afwachting staan van uw bevestiging.

3. Zoek het lidmaatschapsaanvraag die u wilt goedkeuren of weigeren, en klik op ‘Beoordelen van aanvraag’.

4. Klik op ‘Weigeren’ of 'Goedkeuren'.