Hoe nodig ik een reeds uitgenodigd lid met een ander e-mail adres opnieuw uit?

Als u een lid van uw familie site heeft uitgenodigd, en u wilt hem of haar nu opnieuw uitnodigen met een ander e-mail adres, dan dient u het site lid eerst te verwijderen en daarna opnieuw uit te nodigen. U kunt dit als volgt doen:

1. Meld u aan bij uw familie website.

2. Beweeg uw muiscursor over het tabblad 'Start' en selecteer 'Leden familiesite'.

3. U zult nu een lijst met alle site leden zien. Klik op 'Meer' rechts naast de naam van de persoon die u wenst te verwijderen. Een klein venster opent zich waar u de optie 'Verwijder van site' kunt aanklikken.

4. Na deze stappen, volgt u de normale procedure om leden uit te nodigen voor uw familie site. Als u niet zeker weet hoe dit moet, kunt u gedetailleerde instructies lezen op de volgende link: Hoe kan ik leden uitnodigen op mijn familie site?