Kan ik iemand als toevoegen als Site Manager aan mijn familie site?

Als u een familielid als site manager van uw familie site wilt aanstellen, dan kunt u hem/haar eenvoudig 'promoten'. U kunt dit als volgt doen:

1. Meld u aan bij uw familie website.

2. Beweeg uw muiscursor over de tab 'Start' en selecteer 'Leden familiesite'.

Hier zult u een ‚Äč‚Äčlijst van alle leden van uw familie site. In het geval dat u de naam niet kunt vinden in de ledenlijst, zorg ervoor dat u die persoon uitnodigt om lid te worden van uw site. U kunt kijken op de volgende link voor verdere instructies over hoe dit te doen: Hoe kan ik leden uitnodigen op mijn familie site?

3. Klik op de naam van de persoon die u zou willen promoten tot de site manager. U wordt doorgestuurd naar het profiel van deze persoon.

4. Aan de linkerkant van de profiel pagina klikt u op 'Tot sitebeheerder benoemen ' link.

5. Nu krijgt u het volgende bericht te zien:

6. Klik op 'OK' om de actie te bevestigen.