Waarom ontvangen leden van mijn familie site geen kalender herinneringen?

Kalender herinneringen worden gegenereerd op basis van de familiegebeurtenissen in uw stamboom. Om de e-mail herinneringen over de familiegebeurtenissen voor uw site leden aan te maken, dienen we de relatie tussen de ontvanger en de andere personen in uw stamboom kennen.

Om ons te helpen deze relaties correct te berekenen, dient het persoonlijke profiel van ieder lid te worden geassocieerd aan de juiste persoon in de stamboom. Zodat uw site leden kalender herinneringen ontvangen betreft andere familieleden, dient u hen eerst te associëren met hun persoonskaarten in uw stamboom.

Om site leden te associëren met hun persoonskaarten in uw stamboom, volg dan de volgende instructies: Hoe associeer ik een site lid aan de stamboom op mijn online familie site?

Als uw site leden correct zijn geassocieerd en nog steeds niet de herinneringen ontvangen, dan kunt u controleren of de kalender herinneringen zijn geactiveerd voor uw familie site. Om dit te controleren, klikt u op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer 'Site-instellingen'. Klik vervolgens op 'Mijn Voorkeuren'. Zorg ervoor dat de opties onder ‘Herinneringen aan familiegebeurtenissen' staan aangevinkt. Klik vervolgens op 'Opslaan' om uw instellingen op te slaan.

Tevens kunt u uw site leden vragen om hun eigen voorkeuren betreft de kalender herinneringen in te stellen. Om dat te doen dienen zij zich aan te melden bij de site met hun eigen gegevens, en gaan naar 'Mijn voorkeuren' zoals hierboven beschreven. Site leden zullen deze pagina zien met hun eigen voorkeuren voor het ontvangen van e-mailberichten.

Ten slotte, als het bovenstaande niet heeft geholpen, vraag dan uw site leden om te controleren en in te stellen dat de kalender herinneringen niet in de spam / junk folder in hun e-mailaccount terecht komen. Indien dat het geval blijkt, dan kunt u hen vragen om ervoor te zorgen dat deze e-mails als ‘niet spam’ gemarkeerd worden.