Wat voor privileges hebben mijn site leden?

Elk lid van een familie site kan de stambomen in de familie site bekijken. Daarom moet u zorgvuldig overwegen wie u uitnodigt om lid van uw familie site te worden. Afhankelijk van uw instellingen, kunnen de site leden volle privileges hebben om tevens wijzigingen door te voeren in een specifieke familie site.

U kunt de volgende beperkingen voor uw leden instellen:

• Stamboom bewerken

• Documenten en foto’s toevoegen aan de familie site

• Andere leden uitnodigen

Om de bevoegdheden van uw site leden te beperken, zodat zij de stamboom niet kunnen bewerken, kunt u de volgende instructies volgen:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Beweeg uw muis over het tabblad 'Stamboom' en selecteer de optie 'Stambomen beheren'.

U wordt nu doorgestuurd naar het overzicht van al uw stambomen op deze familie site.

3. Aan de rechterkant van het overzicht ziet u een aantal opties. Klik op de optie 'Pas stamboominstellingen aan'.

4. Onder ‘Bevoegdheden’ kies ervoor dat alleen u de stamboom kunt bewerken.

5. Klik op 'Opslaan'.

Als u de bevoegdheid van uw site leden wenst te wijzigen om inhoud, zoals documenten en foto’s, aan uw familie site toe te voegen, volg dan de onderstaande stappen:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op 'Mijn privacy' in het drop-down menu.

3. Klik in het linkermenu op 'Inhoud'.

4. Ontvink de optie 'Sta siteleden toe om inhoud op de site te plaatsen (aanbevolen)'

5. Klik op 'Opslaan'.

Om te kiezen of uw site leden het recht hebben om andere personen uit te nodigen op uw familie site, dan kunt u de volgende instructies volgen:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Klik op 'Mijn Privacy'.

4. Klik onder de naam van uw familie site aan de linkerkant op 'Toegang'.

5. Ontvink de optie ‘Sta mijn siteleden toe om andere leden voor de site uit te nodigen’.

6. Klik op 'Opslaan'.