Hoe vraag ik een lidmaatschap aan van een familie site?

MyHeritage familie sites worden beheerd door web beheerders. Zij kunnen andere personen uitnodigen om site leden te worden. MyHeritage leden hebben de mogelijkheid om openbare familie sites (inclusief stambomen) te bekijken. Deze informatie is echter beperkt.

Als u van een specifieke familie site geen lid bent, maar u zou wel graag de volledige stamboom in willen zien, dient u lidmaatschap aan te vragen bij de desbetreffende site beheerders. Let op: Om lidmaatschap aan te vragen dient u een site of een data abonnement te hebben.

Als u het lidmaatschap wenst aan te vragen van een site die u bezoekt, kunt u dit doen door te klikken op de optie 'Vraag lidmaatschap aan' bij het bezoeken van deze site.

Description: Click to view photo in full size

Sommige familie sites op MyHeritage hebben een beperkte toegang. De familie site zal dan gesloten blijven en u zult alleen een login pagina zien. U zult echter nog steeds de mogelijkheid hebben om het lidmaatschap aan te vragen.

Description: Click to view photo in full size

Er zijn ook gevallen waarin familie sites door de site beheerder als 'privé' staan ingesteld, waardoor andere bezoekers niet is toegestaan lidmaatschap aan te vragen. U krijgt toegang tot deze familie sites alleen als u bent uitgenodigd door een web beheerder of een site manager.

Let op: Om lidmaatschap aan te vragen dient u een site of een data abonnement te hebben.