Hoe kan ik leden uitnodigen voor mijn online familie site vanuit de Family Tree Builder?

Om nieuwe leden uit te nodigen voor uw familie site met behulp van de Family Tree Builder software (FTB), kunt u de volgende instructies volgen:

1. Open de Family Tree Builder op uw computer.

2. Klik in de bovenste menubalk op ‘Synchroniseren (publiceren)’ en selecteer ‘Mijn sites'.

3. In het volgende venster dat zich opent ziet u een lijst met uw bestaande familie sites.

4. Kies de familie site waarop u nieuwe leden wilt uitnodigen, en klik op de optie ‘Leden uitnodigen’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML79123a.PNG

5. U kunt vervolgens de contactgegevens en de e-mail adressen invullen van de personen die u wenst uit te nodigen. Wanneer u klaar bent om de uitnodiging uit te sturen, klik op ‘Uitnodiging verzenden'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML7a9b18.PNG

6. Klik op 'OK' als u klaar bent.

Let op: Ieder account bij MyHeritage wordt geopend met een e-mailadres om unieke login gegevens aan te maken voor dat account. Dit houdt in dat een e-mailadres niet twee keer kan worden gebruikt, aangezien twee accounts niet dezelfde login gegevens kunnen delen.