Hoe kan al mijn site leden in één keer e-mailen?

Vaak kan het handig zijn om een e-mail te sturen naar alle leden van uw familie site waar u een site manager of een lid van bent. Het is heel gemakkelijk om een e-mail te sturen naar alle leden of een selectie van de leden van een familie site. Om dit te doen, kunt u de volgende instructies volgen:

1. Meld u aan bij uw familie website.

2. Beweeg uw muiscursor over het tabblad 'Start' en selecteer ‘Leden familiesite’. Hier zult een lijst zien van alle site leden.

3. Klik op de optie 'E-mail verzenden naar alle leden' in de rechterbovenhoek van de pagina.

Een nieuwe pagina wordt geopend waar u een bericht kunt schrijven.

4. U heeft ook de mogelijkheid om specifieke leden voor dit bericht te selecteren door de check-box aan te vinken naast de naam van ieder lid.

5. Wanneer u klaar bent met het aanamken van het bericht en met de selectie, klik onderaan de pagina op 'Verzenden'.

Bekijk een voorbeeld van het bericht voordat u het verstuurt!